TJENESTER

Våre tjenester

Hvor kan vi kjøre deg hen?

Bilde av Nord Østerdal Transport på tur - Våre tjenester - Transport Tynset

Taxi

Vi kjører Taxi med Turvogn fortsatt 24/7, bare å ringe. Vi har en liten bil med plass til 9 passasjerer, denne går som taxi med turvognløyve. Vi tar TT- kort, Visa, Vipps og kontanter.

Bilde av vår Maxi Taxi - Transport Alvdal - Våre tjenester fra Nord Østerdal Transport

Turvogn

Hvor går ferden hen? Skal du på tur med en gruppe eller en skoleklasse kan det være smart å leie en turvogn. Våre sjåfører sørger for at du og dine kommer dere trygt fra A til B.

Bilde av vår minibuss - Nord Østerdal Transport - Om oss

Minibussutleie

Skal du ut på tur? Nord – Østerdal Transport tilbyr minibuss utleie med og uten sjåfør. Ønsker du mer informasjon eller kanskje en avtalt pris? Kontakt oss.

Turvogn utleie

Nord – Østerdal Transport tilbyr to drosjer en med 12 sitteplasser og en med 16 sitteplasser. Ønsker du mer informasjon eller kanskje en avtalt pris? kontakt oss.

Sjåførutleie

Behøver du en sjåfør? Våre sjåfører har lang og god erfaring og kan kjøre de fleste kjøretøy. Ønsker du mer informasjon eller kanskje en avtalt pris? kontakt oss.

Miljøfyrtårn

Da er Nord – Østerdal Transport AS Miljøfyrtårn bedrift fra i dag av og det er vi veldig stolt over. I disse nedgangstider er det et extra lyspunkt i å få denne tittelen.

Hvor skal du? Vi fører deg trygt frem. Lurer du på noe mer rundt våre tjenester?